10 Multi Wallets

Laatste reactie 12/01/2018 13:21 door Jan Robert
· Markeren als ongelezen
Jan Robert Schutte 9 maanden geleden geplaatst
Onderstaand een overzicht van 10 Multi Wallets, dus waarop je meerdere Crypto Currencies kunt bewaren. Let wel, deze lijst is onze eigen selectie.

1. Case
Case is een Crypto Currency hardware, fysieke, Wallet met een biometrische authenticatie.

2. UberPay
UberPay is ontwikkeld om eenvoudig verschillende Crypto Currencies of Altcoins te converteren in goud of zilver.

3. Mist is geen optie. in aansluiting op de negatieve ervaring van @dimitrivanzantvlietrozemeijer schrappen wij Mist van de lijst

4. Exodus
Exodus is de eerste desktop Wallet dat ShapeShift gebruikt. ShapeShift is een leidende instant digital asset exchange, wat veel blockchain tokens ondersteunt, zoals Bitcoin, Ethereum, Monero, Zcash en Dogecoin.

Daardoor kan er snel kan worden geswitched tussen Crypto Currencies en Altcoins. Daarnaast is Exodus een multi-asset Wallet waarmee je je private keys kunt opslaan in 1 applicatie met een gebruiksvriendelijke interface.

Exodus ondersteunt onder meer:
• Augur (REP)
• Bitcoin (BTC)
• Dash (DASH)
• Dogecoin (DOGE)
• Ethereum (ETH)
• Golem (GLM)
• Litecoin (LTC)

5. Jaxx
Deze Multi Wallet biedt ook ondersteuning aan ShapeShift. Jaxx heeft de Ice Cube geïntroduceerd dat een hardware Wallet is met een camera en cellular chip, waarmee transacties kunnen worden gedaan zonder gebruik te maken van het internet. De Ice Cube is water en vuur resistent en is klein, zodat het gemakkelijk kan worden opgeborgen in een kluisje.

Jaxx ondersteunt onder meer:
• Augur (REP)
• Bitcoin (BTC)
• Dash (DASH)
• Ethereum (ETH)
• Ethereum Classic (ETC)
• Litecoin (LTC)
• ZCash (ZEC)

6. TREZOR
TREZOR is een toonaangevende Crypto Currency hardware Multi Wallet. TREZOR combineert een gemakkelijke setup met een kleine, duurzame token voor authenticatie en het opslaan van Crypto Currencies. Dit token kan ook dienen als een veiligheidssleutel voor het nieuwe U2F authenticatieproces. U2F is een open source standaard dat ‘two factor authentificatie’ versterkt en vereenvoudigt.

7.
Coinbase heeft een geavanceerde Crypto Currency Exchange opgezet, en een Bitcoin en Ethereum Wallet, dat in meer dan 30 landen wordt ondersteund. Coinbase is marktleider en heeft meer dan $6 miljard aan Crypto Currency transacties verwerkt.

8. Ledger
De Ledger Nano S is een Crypto Currency hardware Multi Wallet dat op een opklapbare flash drive lijkt en met een USB-kabel wordt verbonden. De Ledger Nano S is ook geschikt voor het U2F authenticatieproces met andere services.

9. Mycelium
Mycelium is een Crypto Currency Multi Wallet dat op Android is gebaseerd. Mycelium heeft ook hardware Wallets en werkt aan de ontwikkeling van gedecentraliseerde toepassingen (DApps).

10. Electrum
Electrum is een Software Wallet dat de gebruiker de vrijheid geeft om private keys en Crypto Currencies op een veilige manier te managen. Met Electrum kun je ook je private keys offline bewaren en is in sommige hardware Wallets geïntegreerd zoals TREZOR en Ledger producten.
Lammert Doddema 3 maanden geleden geplaatst
Iemand ervaring met Coinomi Android Multi Wallet?
Jan Robert Schutte 3 maanden geleden geplaatst
ik heb geen ervaring hiermee, maar ik vind een cold storage wallet zoals de Nano Ledger S toch veiliger
Dimitri van Zantvliet Rozemeijer 3 maanden geleden geplaatst
Ik draai nu al 2 jaar een Mist wallet en kan die echt niemand aanbevelen, continue syncen en als ie eruit klapt of corrupt geraakt moet je alle blocks opnieuw valideren. Dat duurt weken, in de tussentijd heb je geen benul hoeveel ETH erin zit. Ook gebruikt het Mistprotocol een aantal poorten die je op je firewall liever dicht hebt staan vanwege security. Mijn nieuwe MacBook is nu continue aan het vollopen maar aangezien ik nog niet 100% gesynced ben kan ik het laatste plukje ETHS niet naar BITTREX zenden om die klote node van mijn Mac af te gooien. Lekker dan... Ik kan dus al 3 weken de ETHS niet verplaatsen, Met de huidige koers niet echt erg maar wat als je er snel vanaf wilt. Niet gebruiken dus!!
Jan Robert Schutte 3 maanden geleden geplaatst

Thnx @dimitrivanzantvlietrozemeijer
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 July 2017 om 12:00
Aantal lezers 70
Aantal reacties 5