INTERVIEW Vergeet Steam, Nederlandse NTitle Geeft Macht Terug Aan Game Developer en Gamer

Laatste reactie 24/04/2018 14:18 door Jan Robert
· Markeren als ongelezen
Jan Robert Schutte 1 week geleden geplaatst
nTitle gaat miljarden dollars Gaming markt disrupten. ICO met een goed businessidee, solide tokenmodel en ervaren (advies) team van ondernemers

Een van de meest interessante blockchain startups van eigen bodem is nTitle uit Amsterdam. Bitcoin Magazine NL sprak met oprichter en ceo Peter van Grinsven over zijn ambities. Van Grinsven bouwde de afgelopen vijftien jaar met internetonderneming Connaxis een sterke reputatie op in digitale consulting. Peter is een specialist in het bouwen van communities zoals Expatica.com, een community voor expats, en Guerra-creativa.com, een community voor creatieven. Van Grinsven: “Ntitle is gestart om bestaande gecentraliseerde licentiemodellen binnen creatieve industrieën uit te dagen, te beginnen met de game industrie.”

1. BM: Kun je meer vertellen over dat nieuwe project?
Peter van Grinsven: “Natuurlijk. Het bedrijf heet nTitle en onze missie is om een ‘level playing field’ te creëren binnen de game industrie. nTitle is erop gefocust om mensen het eigendomsrecht te geven op digitale activa. Als voorbeeld: enkele jaren geleden kocht je een spel en vervolgens verkocht je hem zonder problemen door. Op een gegeven moment werd het spel gebonden aan de gebruiker. Terwijl er een eerlijk bedrag voor betaald is, kun je er vervolgens niets meer mee, behalve spelen. Op een gegeven moment ben je daar wel klaar mee. Wij zijn van mening dat de rechtmatige eigenaar, van een product, de game-ontwikkelaar, ook moet kunnen doen en laten met dat product wat hij of zij wilt. Wanneer dat voor een bepaald bedrag doorverkopen is, moet dat kunnen.”

Lees meer op:
https://www.bitcoinmagazine.nl/2018/04/11/interview-vergeet-steam-de-nederlandse-blockchainstartup-ntitle-geeft-de-macht-terug-aan-de-game-ontwikkelaar-en-gamer/#ico #blockchain #tokenization #games @nTitle_network @pgrinsven  
Bart Boone 6 dagen geleden geplaatst
Na de voorstelling van nTitle was ik er voor wat warm gemaakt, na wat over de lezen ben ik toch overtuigt dat dit een goede zet is om ook maar iets al is het niet veel om hier in de investeren.
Alleen vraag ik mij af of ze nTitle niks in de weg kunnen leggen of dat ze zelf ook met een ICO zullen beginnen, gezien dat dit in principe iedereen kan doen laat staan  Steam of Origin!
Jan Robert Schutte 4 uur geleden geplaatst
Hoi @bartboone​ het gaat meer om de propositie van nTitle dat niet gemakkelijk is om te kopieren. 

Het is idd raadzaam om met kleine porties mee te doen en zo een gespreide portefeuille op te bouwen.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 April 2018 om 16:26
Aantal lezers 17
Aantal reacties 3