Nieuwe bitcoinrally vanaf 15 januari? – dan krijgen Wall Street-bankiers hun bonussen

Laatste reactie 07/01/2018 21:54 door Jack
· Markeren als ongelezen
Jan Robert Schutte 3 maanden geleden geplaatst
Veel marktwaarnemers verwachten dat het cryptomarkten dit jaar niet anders zal vergaan dan in 2017, met forse uitschieters omhoog en omlaag.

Meltem Demirors, directeur bij de Digital Currency Group – een investeringsmaatschappij die belegt in cryptomunten en blockchainbedrijven – gelooft dat de hype binnen enkele dagen weer in een stroomversnelling kan komen.

“Als de bonussen van Wall Street op 15 januari op de bankrekeningen landen, zullen we een aankoopgekte op de cryptomarkt zien van epische proporties”, schreef ze begin dit jaar op Twitter.


https://www.businessinsider.nl/wees-alert-op-nieuwe-bitcoinrally-vanaf-15-januari-dan-krijgen-wall-street-bankiers-hun-bonussen/
Dimitri van Zantvliet Rozemeijer 3 maanden geleden geplaatst
Ik wilde net posten toen ik zag dat JR het al gedaan. Net als vorig jaar kan dit een korte rally veroorzaken. Vraag is waarin? Het zijn natuurlijk bankiers dus wellicht xrp en xlm? pay? Wat denken jullie?
Jan Robert Schutte 3 maanden geleden geplaatst
@dimitrivanzantvlietrozemeijer​ ik vindt het altijd wel lachen met die zogenaamde marktwatchers die zelf geen positie hebben, lekker dan: fors omhoog en naar beneden en per saldo zijwaarts.

iig zie ik veel kansen in Altcoins en ICO's en ETH zie ik nog wel richting de $2000 vanwege toename in de ICO markt. 
Jack van Hoof 3 maanden geleden geplaatst
jij ookal , zie draadje, fijne avond
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 January 2018 om 15:25
Aantal lezers 21
Aantal reacties 4