VeChain...waarom lees ik nergens over VeChain en ook de zoekfunctie herkent VeChain niet?

Laatste reactie 13/03/2018 12:35 door Jaap H F
· Markeren als ongelezen
Jaap H F van der Linden 1 week geleden geplaatst
Is er niemand wakker dan ?
Ik heb mezelf helemaal verdiept en ingelezen over het fenomeen VeChain; een van de allergrootste beloftes voor de toekomst op het gebied van producten gebaseerd op de BLOCKCHAIN technologie.
VeChain: code VEN/BTC onder andere
Hele grote namen en bedrijven hebben zich verbonden aan VeChain maar ik lees hier op jullie website helemaal niets over; als hele grote investeerders als Jim Breyer*  (selfmade miljardair en adviseur van Mark Zuckerberg voor en tijdens de beursgang van Facebook) in VeChain geloven waarom geen attentie van jullie kant?
Ik zal niet eens proberen uit te leggen wie of wat VeChain is want het is best een gecompliceerd verhaal is maar ik vraag me af waarom Cryptoacademy hier helemaal geen aandacht aan heeft besteed en hun leden hierop attent heeft gemaakt?

Hier zijn wat links:

* https://breyercapital.com/jim-breyer/
* https://www.forbes.com/sites/jenniferwang/2016/10/17/the-midas-touch-billionaire-venture-capitalist-jim-breyer-on-what-he-looks-for-in-startups/
* https://medium.com/@vechainofficial/vechain-x-series-6b77b746b4b2
Jan Robert Schutte 1 week geleden geplaatst
beste @jaaphfvanderlinden​ hartelijk dank voor je waardevolle informatie. natuurlijk zijn we wel wakker alleen staat Vechain (nog) niet op onze focuslijst. er zijn meer dan 1.500 coins en WaltonChain is ook 1 van de competitors van VeChain. Wij zoeken ook voornamelijk de volgende pareltjes. Wellicht dat de Nederlandse Start-up Seal.Network https://seal.network/ ook een interessante propositie is, die met een ICO bezig is.

Je bijdrage is zeer gewaardeerd! Onderstaand nog de chart, ik zie zeker charttechnisch potentie waarbij ik de $6 wel in enkele maanden tijd op het virtuele bord zie verschijnen!


Jaap H F van der Linden 1 week geleden geplaatst
Dank je Jan Robert,

Ik merk uit je reactie dat je de onderstaande link niet hebt gelezen en bestudeerd en alleen naar de VeChain chart kijkt en dat is jammer.

Ik voorspel een gemiste kans...maar misschien zijn er geen tot weinig leden hier die minimaal 6K VEN in VeChain willen of kunnen beleggen om de Special VeThor Rewards via de series X Node te verkrijgen. 
De termijn loopt tot 20 maart maar aangezien hier op jullie forum niets hierover wordt besproken, in tegenstelling tot Reddit.com, denk ik dat hier nauwelijks iemand is die VeChain volgt of kent.
Het is een van de allergrootste ICO's van dit moment, maar we zullen zien.

https://medium.com/@vechainofficial/vechain-x-series-6b77b746b4b2
Jan Robert Schutte 1 week geleden geplaatst
Beste @jaaphfvanderlinden

Wellicht is het handiger om je titel te rephrasen in: 

tot 20 maart mogelijkheid tot participatie X Nodes Series Program VeChain

iig is het idd wel een technisch verhaal en meer toegespitst op mining?

Dank voor het delen uiteraard.
Jaap H F van der Linden 1 week geleden geplaatst
Beste Jan Robert Schutte:

het ging mij er niet om iets te promoten maar om te vragen waarom er geen aandacht aan VeChain werd besteed; het is nergens op jullie site te vinden en daarom hoef ik de titel ook net te veranderen.

Jammer dat je ook nu jezelf niet verdiept hebt in VeChain want het gaat niet over mining.

groet,

Jaap
Jan Robert Schutte 1 week geleden geplaatst
Beste @jaaphfvanderlinden​ zoals ik al eerder aangaf ben ik vooral trader en heb ik weinig kennis op het gebied van Mining, Nodes et cetera. Wat doe je dan precies als je meedoet met het programma van VeChain? Als je stelt dat het geen mining is, dan ben ik zeker benieuwd waar het wel over gaat en met mij wellicht ook vele anderen.

Hartelijk dank uiteraard alvast!

Groetjes JR
Jaap H F van der Linden 1 week geleden geplaatst
Hallo Jan Robert Schutte,

Het lijkt me verstandig dat mensen die geïnteresseerd zijn eerst eens over VeChain inlezen want ikzelf kan het nooit zo goed uitleggen zoals het bedrijf zelf doet:

https://www.vechain.com/#/

De CEO van VeChain, Sunny Lu legt in een hele simpele video uit waar VeChain voor staat:Op https://www.reddit.com/r/Vechain/comments/83lam6/daily_vechain_discussion_march_11_2018/
is een oceaan aan informatie en commentaren over VeChain te vinden.

VeChain - The Top 3 Coin by the end of the year:

https://thebitcoin.pub/t/vechain-top-3-coin-by-the-end-of-the-year-bring-your-tin-foil-hats/27141

!! DAARNAAST stelt VeChain 50 miljoen extra speciale VETs beschikbaar als een reward voor haar eerste investeerders en die in de toekomst belangrijke voordelen en inkomsten kunnen genereren als extra inkomen voor de belegger, bovenop een eventuele stijging van de VEN/VET na introducering op het mainnet, eind juni 2018.

De minimale investering in die speciale VETs dienen voor 20 maart a.s. gedaan te worden en er zijn ook minimum blokken van 6K - 16K -56K en 156K VETs

In de afbeelding die Jan Robert hierboven heeft geplaatst is een uitleg hierover, maar het hele verhaal staat hieronder beschreven (waarschuwing: gecompliceerde kost..):

https://medium.com/@vechainofficial/vechain-x-series-6b77b746b4b2

Ik realiseer me dat de meeste lezers niet mee willen of kunnen doen gezien de bedragen die hiermee gemoeid zijn want zelfs de laagste instap van 6K is nogal wat om geld in te leggen. (op huidige koers van rond de $3,90 is dat zo'n $23.400)
Maar, er is overweldigende belangstelling en het aantal beleggers dat groot instapt is enorm en stappen ook in voor zeer hoge percentages (van 60, 70 to 90% van hun coin beleggingen!), gezien de vooruitzichten van VeChain en de opbrengsten en inkomen NA de datum van 20 maart en maannet introductie, eind juni 2018.

Er komt nooit meer een kans om nog mee te doen behalve normale aankoop van VEN.

De voordelen van de X Nodes series vanaf 6K, 16K etc komen ook te vervallen voor de houders van die series indien er in de toekomst aantallen VEN verkocht gaan worden en de 6K, 16K etc verminderd wordt. Die extra inkomsten komen dan te vervallen.
Je kunt het een beetje zien als preferente aandelen die ook voordelen met zich brengen alleen met het verschil dat deze X Nodes extra inkomsten genereren.
Op dit moment zijn die extra inkomsten nog niet te voorspellen maar kunnen bij stijging van de VEN groot gaan worden.
Let wel, het gaat dan alleen om de voordelen die dan niet meer uitgekeerd worden.
Ik doe mee en het is dus een belegging voor de lange termijn, geen korte speculatie zoals velen doen met coin aan- en verkopen.

Groet,

Jaap
reactie op @jaaphfvanderlinden:
Jan Robert Schutte dank voor de heldere uitleg. inderdaad gecompliceerde kost! By the way, dat Youtube-filmpje ging over Blockchain en niet over Vechain. Wel een grappig filmpje overigens.

Wellicht dat dit een beter filmpje is?


6 dagen geleden

Beantwoorden

Harry Klip 1 week geleden geplaatst
@jaaphfvanderlinden​ Bedankt voor je uitleg. Zeker het onderzoeken waard, wat ik ook ga doen. Adviseren we ook altijd aan iedereen: Do your own homework!
Richard Prophitius 6 dagen geleden geplaatst
@jaaphfvanderlinden​ en wat noem jij lange termijn>?
Richard Prophitius 6 dagen geleden geplaatst
@harry Klip, is dit misschien iets voor de *pool* waar we het tijdens het ICO webinar over gehad hebben? 
Harry Klip 6 dagen geleden geplaatst
@richardprophitius​ Zeker het onderzoeken waard. Ik overleg het met het team.
Richard Prophitius 6 dagen geleden geplaatst
Denk inderdaad dat een pool, bij voldoende animo, heel interessant kan zijn, zeker voor de beginners op de cryptomarkt. Samen kun je toch veel meer bereiken, zeker met het uitwisselen van kennis.
Jaap H F van der Linden 6 dagen geleden geplaatst
@richardprophitius
Lange termijn in dit geval schat ik in op minimaal een jaar omdat het anders geen zin heeft om de 6K of 16K of hoger aan te kopen en de voordelen te genieten.
Zodra je lager komt (door deel-verkoop) verlies je je X nodes.

Jaap H F van der Linden 6 dagen geleden geplaatst
@harryklip2
@richardprophitius


Een Pool met een aantal beleggers?: ik raad dat sterk af.

Als je met een aantal mensen in een bepaalde coin of ICO stapt moet je verdraaid goed weten of de andere beleggers precies dezelfde denk- en handelswijze hebben en met elkaar door 1 deur kunnen..

Wat, als er iemand plotseling geld nodig heeft...? Overlijdt....of een erfenis kwestie op moet lossen waar niemand rekening mee heeft gehouden?
Allemaal normale denkbare zaken die een Pool in de weg staan en voor conflicten kunnen zorgen.

In het geval van VEN/VET en de behoorlijke investering die hiermee gemoeid is lijkt het me rijp voor conflicten als iemand plotseling wil uitstappen en ook de voordelen meteen verdwijnen omdat je dan beneden de grens van 6K of 16K komt en de voordelen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Vergeet niet dat de aankoop van 6K of 16K of hoger op 1 naam moet staan...
Dan zullen er dus contracten/overeenkomsten getekend moeten worden en daar heb je weer een advocaat of notaris voor nodig.

En, het is kort dag.
Succes

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 March 2018 om 16:33
Aantal lezers 18
Aantal reacties 15