Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bitcoin Crypto Congres Beurs van Berlage Amsterdam

09/11/2018

Op het eerste Bitcoin Crypto Congres (BITCC) wordt de cryptocurrenciesmarkt opengebroken en worden jong én oud geïnformeerd over huidige tendensen in deze zeer veranderlijke wereld.

Dit zal gebeuren op 9 november in het historische gebouw De Beurs van Berlage te Amsterdam! Tussen 12.30 en 17.00 zullen de oude handelsnissen van de beurs kraken onder het cryptogeweld.

Op BITCC krijg je inzicht in cryptovaluta en de nieuwste cryptofondsen. Sprekers geven hun visie en discussiëren in een talkshow; in een masterclass leer je hoe je cryptovaluta veilig kunt stellen.

Video’s met crypto-winnaars, maar ook -verliezers zorgen voor emotie. Je leert de ins & outs van cryptocurrencies en blockchain kennen. Na afloop weet je wat kunt je doen, maar wellicht nog belangrijker, wat vooral niet!

Bezoekers van BITCC hebben tevens gratis toegang tot de naastgelegen BeleggersFair waar duizenden traditionele beleggers hun kansen voor 2019 te horen krijgen.

CryptoAcademy is Mediapartner van BITCC en kan je een ticket aanbieden voor € 20,- (normaal € 30,-). Inclusief gratis toegang tot de BeleggersFair!

Registreer u op bitcc.nl met de sponsorcode: CABIT18

Gegevens

Datum:
09/11/2018

Organisator

BITCC

Locatie

Beurs van Berlage
Damrak 243
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps