Op zondag 30 september wordt in Amsterdam een exclusief Crypto & Blockchain event gehouden: The Crypto Roadshow. Het is de kick-off van een wereldwijde serie crypto shows van het allerhoogste kaliber die wordt georganiseerd door Arjan Eikelenboom en grote crypto namen komen naar Nederland.

Er is 10% korting Speciaal voor CryptoAcademy leden: reserveer hier uw tickets met forse korting… Gebruik de volgende code bij het online afrekenen, bij apply couponcode: crypto10 Link: https://thecryptoroadshow.com/

Bevestigde sprekers zijn:

Martin Kuvandzhiev – Sofia ( oprichter Bitcoin Gold )
Waseem Sadiq – Den Haag
Alec Behrens – Amsterdam ( mede oprichter Booking.com )
Johannes Drooghaag – Berlijn
William Wong – New York
David Sabo – London
Jan Robert Schutte – Amsterdam (Cofounder CryptoAcademy)

De sprekers zijn geselecteerd op kennis en inzicht en zijn actief in, of hebben een directe connect met de internationale crypto & blockchain space. Zij vertegwoordigen dus NIET een bedrijf, merk of product, en dat is behoorlijk uniek. Ondanks dat zij vaak zelf een bedrijf hebben spreken zij op onafhankelijke basis.

10% extra korting
Omdat onze eigen Jan Robert van Crypto Academy een onderdeel van de Crypto Roadshow Amsterdam voor zijn rekenig neemt mogen wij je 10% extra korting geven op de huidige early bird prijs. Gebruik deze code bij het online afrekenen: crypto10

Wees er subiet bij want het aantal beschikbare tickets is beperkt en binnenkort gaat de prijs fors omhoog.

Deze aanbieding is eenmalig en op is op: reserveer hier je tickets. Gebruik de code crypto10 bij het online afrekenen, bij apply couponcode.

Link: https://thecryptoroadshow.com/

Heb je verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

CryptoAcademy

Founders
Harry Klip, Hans van den Boogaard en Jan Robert Schutte
Website: CryptoAcademy
Telefoon: +31650746210
E-mail: info@cryptoacademy.nl